Website beheer voor een vast bedag: hoger scoren in Google doe je zo!

Website Beheer

✔ Vast bedrag per maand

✔ Nieuwe content op je website

✔ Maandelijks checken op updates

✔ Website wordt geoptimaliseerd voor Google

website beheer

Website Beheer Uitbesteden

Wil je jouw website bijhouden, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Is je website verouderd? Dan kunnen wij het beheer van je website overnemen. Daardoor kun jij je focussen op de dingen waar je blij van wordt!

Voor een vast bedrag per maand kunnen wij het website beheer van je overnemen. Door dit vaste bedrag kom je ook niet voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast checken we of jouw website voldoet aan de Google richtlijnen. Zo kunnen wij ook je website optimaliseren voor Google. Het voordeel hiervan is dat je website niet alleen bijgehouden wordt, maar dat je ook hoger gaat scoren in Google. Dit leidt natuurlijk tot relevante websitebezoekers!

Het aanbieden van relevante content is iets wat Google ook erg belangrijk vindt en meeneemt in jouw positie in de zoekresultaten. Daarom bieden wij dit ook aan. We kunnen nieuwe content voor jou creëren, de focus leggen op de juiste zoekwoorden en meer organische bezoekers naar jouw website trekken.

Je kunt je gegevens achterlaten voor meer informatie over website beheer.

website beheer

Wij werken o.a. voor…

logo gebuwin
logo tolkamp keukens

We werken samen stap voor stap

Persoonlijk intakegesprek

Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we kijken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je verwachtingen hiervan zullen zijn.

Plan maken

Er wordt een plan gemaakt met de werkzaamheden die wij op maandelijkse basis voor je zullen uitvoeren en wat dit jou gaat kosten.

Website bijhouden

We checken jouw website op updates, plaatsen eventueel nieuwe content en we zorgen dat je website goed blijft scoren in de zoekresultaten van Google.

Maandelijkse update

We sturen je een overzicht met de belangrijkste veranderingen op je website. Je kunt ook zelf aangeven als er iets aangepast moet worden.

Wat andere ondernemers zeggen…

1
Hoi! Als je een vraag hebt, dan help ik je graag. We zijn elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Powered by