Timo ten Wolde | Over ons | Online marketingbureau Online2see

Home » Over ons

Over ons

Online2see helpt, ondersteunt, begeleidt en ontzorgt de ondernemer van vandaag met uiteenlopende online marketing diensten. Door de ontwikkeling van onze dashboards en maatwerkpakketten is het voor iedere ondernemer mogelijk om in te stappen. Daardoor kun je snel begrijpen hoe je onderneming er online voorstaat. Hierbij maakt het niet uit of je nog niks of al veel doet aan marketing.

Wij leggen de focus altijd op 3 speerpunten: transparantie, effectiviteit en betaalbaarheid. Door gebruik te maken van deze 3 speerpunten ben jij als ondernemer altijd up-to-date over jouw online activiteit.
Bekijk hieronder onze speerpunten of bekijk onze werkwijze.

betaalbare marketing uit de achterhoek
Timo ten Wolde

Hallo, mijn naam is Timo ten Wolde!

Leuk dat je op mijn website kijkt! Ik ben de oprichter van Online2see.
Ik vind de online wereld erg interessant en het viel mij op dat veel bedrijven, zeker in de Achterhoek, niet veel doen en weten van online marketing. Het is vaak voor deze groep bedrijven een dure investering en ze zien er meestal niet veel van terug.
Daarom ben ik Online2see gestart met de gedachte om bedrijven en mensen te helpen met ontwikkeling en groei van hun onderneming. In de Achterhoek zitten veel mooie, ambitieuze bedrijven. Dat is de reden dat ik deze ambitieuze bedrijven verder wil laten groeien door de juiste afstemming van diverse marketing tools. Door transparantie, effectiviteit en betaalbaarheid op de juiste manier in te zetten kan Online2see bedrijven, ongeacht de grootte, helpen groeien op de manier die bij de onderneming past. Daar krijg ik persoonlijk veel energie van.

Met Online2see bieden wij overzichtelijke en betaalbare online marketingoplossingen voor de ondernemer van vandaag. We richten ons speciaal op de kleinere bedrijven en zzp’ers binnen het MKB. Door gebruik te maken van onze dashboards en maatwerkpakketten kunnen we elk bedrijf, groot en klein, laten groeien.

Onze speerpunten

Transparantie

In deze tijd is het voor iedere ondernemer van belang om goed te weten hoe jouw onderneming er online voor staat. Daarom is het belangrijk dat je altijd realtime inzicht hebt in jouw online activiteiten. Door dit inzichtelijk te maken is het zelfs mogelijk dat Timo ten Wolde advertenties voor jouw onderneming gaat beheren en jij vanuit jouw kantoor kunt meekijken naar de resultaten en acties van jouw klanten: transparantie.

Effectiviteit

Door het gebruik van onze dashboards en pakketten weet je precies in één oogopslag wat klanten op je website doen, hoe jij gevonden wordt en wat je online kunt verbeteren. Wij kunnen door deze dashboards meekijken en verschillende marketingactiviteiten uitvoeren voor jouw onderneming. Op die manier kan Timo ten Wolde gegevens bijhouden en meten, budgetten anders inzetten en snel schakelen: effectiviteit.

Betaalbaarheid

Iedere ondernemer moet in de positie zijn om te kunnen groeien. Online marketing is daarvoor vaak een goede stap. Met het oog op alle ondernemers hebben wij onze dashboards en maatwerkpakketten zo gemaakt dat een ondernemer al kan instappen vanaf €20,- per maand. Op die manier is online marketing, en dus de groei van je onderneming, mogelijk voor alle ondernemers en bedrijven: betaalbaarheid.

1
Hoi! Als je een vraag hebt, dan help ik je graag. We zijn elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Powered by