E-mail Marketing: haal meer omzet uit je mailinglijst en je nieuwsbrieven!

E-mail Marketing

✔ Geld verdienen door direct mailing

✔ Automatiseren van je e-mail funnel

✔ Wederkerige inkomstenstromen creëren 

✔ Duidelijke statistieken tot op individueel niveau

e-mail marketing

E-mail Marketing Uitbesteden

Verstuur jij alleen maar nieuwsbrieven en komen hier geen verkopen uit? Misschien verstuur je zelfs nog helemaal geen nieuwsbrieven. Een grote kans dat je er dan over na zit te denken om e-mail marketing in te gaan zetten. Hiermee kun je geld verdienen door het sturen van directe mails naar een hele groep mensen. Daarnaast kunnen we een funnel gaan bouwen waarbij bezoekers een bepaalde mail krijgen als ze aan een aantal voorwaarden voldoen. Stel bijvoorbeeld dat iemand van je mailinglijst op een salespagina komt, dan kun je (door middel van sitetracking) deze persoon een persoonlijke aanbieding doen. Het mooiste is dat dit volledig geautomatiseerd kan worden!

Er zijn verschillende softwareprogramma’s die dit mogelijk maken. Wij werken met MailChimp, ActiveCampaign en MailBlue. Als je meer wilt weten over de prijzen van deze softwareprogramma’s kun je onze blog eens lezen over e-mail marketing en marketing automation. Hier wordt ook uitgelegd hoe het bouwen van een funnel en het versturen van e-mails in zijn werk gaat.

Je kunt je gegevens achterlaten voor meer informatie over deze dienst.

e-mail marketing

Wij werken o.a. voor…

logo gebuwin
logo tolkamp keukens

We werken samen stap voor stap

Persoonlijk intakegesprek

Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we kijken wat je verwachtingen zijn van e-mail marketing en hoe je dit wilt gaan inzetten voor je bedrijf.

Plan maken

Er wordt een plan gemaakt hoe we e-mail marketing voor jou gaan inzetten (inclusief concrete doelen) en welk softwareprogramma we gaan gebruiken.

E-mail marketing inrichten

Wij bouwen de funnels, nieuwsbrieven en mails in het door jou gekozen softwareprogramma. Jij krijgt ook toegang zodat je altijd mee kan kijken.

Monitoren en bijsturen

Nu blijven we monitoren en bijsturen. Met een maandelijkse terugkoppeling kan e-mail marketing ook in de toekomst voor jou effectief ingezet worden.

Wat andere ondernemers zeggen…

1
Hoi! Als je een vraag hebt, dan help ik je graag. We zijn elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Powered by